Ljetni nanbudo seminar - Rab 2010
Subota, 26 Lipanj 2010 00:00

Pogledajte najatraktivnije tehnike ovogodišnjeg seminara na Rabu, gdje su jedna od tema bile i Tobi waza, tehnike letećih udaraca. Uvježbavana je i posebna metodologija izvođenja kata, pa su one izvođene na Kime, Hayaku i Shinkokyu načine, kako bi se sa svih aspekata razumjela njihova dinamika i Bunkai.

Pročitaj više...
 
PH u katama za 2010.god - reprezentativci uvjerljivi
Subota, 12 Lipanj 2010 00:00

Na PH u katama za ovu godinu, unatoč činjenici da se nekolicina natjecatelja nije pojavila zbog bolesti, sudjelovalo je preko šezdesetak natjecatelja.

Pročitaj više...
 
WTKA seminar borilačkih vještina u Italiji
Petak, 14 Svibanj 2010 00:00

WTKA je od 14.-16.5. održala veliki seminar borilačkih vještina u Lignanu u Italiji na kojem je sudjelovalo preko 500 polaznika. Poseban poziv dobio je Shihan Petar Turković da u društvu drugih velikih majstora borilačkih vještina prezentira nanbudo vještinu. Sa timom u kojem su uz njega bili Shihan Zilhad Mahmuljin, shihan dai Edin Mahmmuljin i sensei kyoshi Boris Keber, uspješno je prezentiran nanbudo koji je pobudio veliki interes i pohvale među sudionicima. Posebno je oduševljen nanbudo-om bio i prijatelj Soke Doshu Nanbua, Sensei Yoshioka, 8.dan wado ryu karate škole i nekadašnji svjetski prvak u karate borbama. Majstor Yoshioka pohvalio je lijepe pokrete i kreativnost nanbudo škole, te prezentaciju hrvatskog tima. Uputio je pozdrave Doshu Nanbu-u, koje smo sa zadovoljstvom prenijeli.

 
OSNOVAN NANBUDO KLUB OSIJEK
Srijeda, 26 Svibanj 2010 00:00

26.5. je u Osijeku osnovan novi nanbudo klub pod vodstvom Sensei Franje Jurkovića, u Osnovnoj školi Vijenac u Osijeku, gdje se tom prigodom održao prikaz nanbudo vještine u izvedbi demo tima Hrvatskog nanbudo saveza, na oduševljenje svih učenika škole koji su istome nazočili. Interes novih članova nadmašio je sva očekivanja, te se nadamo još jednom uspješnom klubu (nakon Vještine i Soblinca) koji je Sensei Franjo osnovao.

Pročitaj više...
 
Prvenstvo Zagreba u borbama za 2010.god
Subota, 08 Svibanj 2010 00:00

U dvorani u Kušlanovoj ulici u subotu, 8.5. održano je Prvenstvo Zagreba u nanbudo borbama. Ovogodišnje prvenstvo pokazalo je sazrijevanje čitavog niza izvrsnih mladih natjecatelja koji iz godine u godinu postaju sve kvalitetniji i atraktivniji. U kategoriji cicibana dominiraju Peščeničanci Martin Palčić i Jure Glibić među koje se ove godine umiješao - osvojivši drugo mjesto Vedran Jakić iz Vještine. Među mlađim kadetima uvjerljivi pobjednik bio je Antun Omerzu iz Dubrave, a među kadetkinjama iste dobi Lana Palčić iz Peščenice.

Pročitaj više...
 
<< Početak < « 21 22 23 » > Kraj >>

Stranica 23 od 23