RUJANSKI UPISI U ZAGREBAČKE NANBUDO KLUBOVE
Ponedjeljak, 01 Rujan 2014 00:00

nanbudo-PGDZAGREBAČKI NANBUDO KLUBOVI GRADEC, PEŠČENICA, MAKSIMIR, DUBRAVA I VJEŠTINA  vrše u rujnu  upise novih članova u grupe djece i odraslih koji se žele baviti nanbudo vještinom i/ili športom.

Pročitaj više...
 
VAŽNO! OBAVIJEST UČENICIMA I RODITELJIMA!
Petak, 04 Srpanj 2014 11:20

Zbog učestlih upita roditelja i mladih sportaša u posljednjih nekliko tjedana, a u svezi izdavanja različitih potvrda o rangiranju sportaša radi ostvarivanja različitih prava pri upisu u škole, đačke i studetnske domove te na fakultete, Hrvatski nanbudo savez objavljuje slijedeće: Isključivo sportaši koji su članovi klubova članica Hrvatskog nanbudo saveza imaju mogućnost ostvarivanja navedenih prava i izdavanja navedenih potvrda. Članovi klubova koji nisu članovi saveza i nisu u sustavu natjecanja Hrvatskog nanbudo saveza, nažalost ne mogu biti rangirani, niti imaju bilo kakva prava s tog osnova, pa slijedom toga ne mogu dobiti niti bilo kakve potrvde te vrste.

Tajništvo Hrvatskog nanbudo saveza

 
PH u katama i katama s oružjem
Ponedjeljak, 16 Lipanj 2014 21:43

Dana 15.6.2014. u velikoj dvorani Centra za odgoj i obrazovanje Vinko Bek održano je PH u disciplinama Kata i Kata s oružjem (Bo kata).

Pročitaj više...
 
Održan tradicionalni ljetni međunarodni nanbudo seminar na Rabu
Četvrtak, 26 Lipanj 2014 20:41

IMG 9814Na kraju izuzetno bogate i uspješne sezone održan je tradicionalni međunarodni ljetni seminar na otoku Rabu.

Pročitaj više...
 
Hrvatska druga po broju zlata na Svjetskom kupu za seniore i SP za juniore i kadete u Istanbulu
Ponedjeljak, 12 Svibanj 2014 08:22

WCUP-ISTANBUL 340Na odlično organiziranom 3. Svjetskom nanbudo kupu za seniore i paralelno održanom SP za kadete/juniore u Turskoj (Istanbul), hrvatska je nanbudo reprezentacija postigla izvanredne uspjehe i po ukupnom broju zlatnih medalja svrstala se odmah do najbolje, selekcije Maroka.

Pročitaj više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 8 od 23